Vitality's Finland

 

MicroCAMERA® - HIUSPOHJAN DIAGNOSOINTI

microcameraMicroCAMERA® on varma, kätevä ja nopea hiuspohjan diagnosointiin. Hiuspohjan ongelmien syiden selvittäminen on olennaisen tärkeää, ennen kuin mihinkään korjaaviin hoitotoimiin ryhdytään. Vain siten löydetään oikea ratkaisu ja taataan kunnolliset tulokset.

Vitality´s Intensiven laboratorio on todennut MicroCAMERA®-järjestelmän varmimmaksi, yksinkertaisimmaksi ja nopeimmaksi diagnosointimenetelmäksi.

SUURENNOKSET SUORAAN KUVARUUDULLE

MicroCAMERA®n käyttö on yksinkertaista: Voit ottaa laitteen käyttöön nopeasti ja näyttää asiakkaallesi samanaikaisesti kuvaa, kun analysoit päänahkaa ja hiuksia.Sinä ja asiakkaasi saatte välitöntä ja luotettavaa tietoa hiusten ja päänahan voinnista.

MicroCAMERA® on varustettu vaihdettavalla optiikalla ja sensoreilla, joiden avulla ihon ja hiusten vaurioita voidaan tarkastella, mitata ja arvioida. Optiikan avulla voit tarkastella ihoa ja hiuksia suurennoksilla 1x - 400x ja tutkia yksityiskohtia.Voit ottaa kameralla pysäytyskuvia ja tallentaa kuvia näyttääksesi niitä asiakkaallesi ja suunnitellaksesi toimenpiteitä.

TURVALLINEN JA LUOTETTAVA

Valonlähde tuottaa kylmää, vaaleaa valoa, joka estää ihon kuumenemisen tutkimisen aikana.

Tutustu MicroCAMERA®-esitteeseen (englanninkielinen)

www.dermotricos.com

vali 

HIUSPOHJAN HOITO

euracom

EuraCom otsoniterapialaite on laite ihon syväpuhdistukseen ja bio-stimulaatioon.

KAIKISSA KAMPAAMOISSA TULISI OLLA KORKEATAAJUUSLAITE!

Otsoniterapiassa käytetään korkeataajuussähköä, jolla on paljon suotuisia vaikutuksia sekä lääketieteellisiin että esteettisiin hoitoihin. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten je hermojärjestelmän hoidossa. Useimmat päänahan sairaudet, kuten hilse, kutina, hiustenlähtö, harmaantuminen jne., ovat suoria seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta.äyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä saavutetaan hoidossa erinomaiset tulokset: kiihtynyt verenkierto ja lisääntynyt hapenottokyky. Päänahan alueet, jotka kärsivät ravinnonpuuttesta, elpyvät ja palaavat normaaliin tilaansa.

VÄLITTÖMÄT TULOKSET

Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hiukset saavat kiiltonsa takaisin, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy.
Korkeataajuussähköllä on myös toinen terapeuttinen vaikutus: otsonin muodostuminen. Ilman hapesta muodostuu otsonia, joka desinfioi ihon tuhoamalla bakteereja myös syvältä ihon huokosista.

KORKEATAAJUUSSÄHKÖN KÄYTTÖ

Laitetta voidaan käyttää pienellä teholla päänahkaa koskettaen, jolloin vaikutus on rauhoittava. Jos laite pidetään hieman irti päänahasta ja suurennetaan tehoa, on vaikutus stimuloivampi. Stimuloiva vaikutus lisääntyy sen mukaan, mitä suurempaa tehoa käytetään.

www.euracom.it