Vitality's Finland

 

Couperosan ja herkän ihon hoitotuotteet

Täydellinen tuotesarja couperosa- ja erittäin herkälle iholle. Tuotteet puhdistavat hellävaraisesti, kosteuttavat, rauhoittavat ja toimivat kohdennettuna hoitona ihon punaisuudelle.

Herkän ihon puhdistusmaito 200 ml / 500 ml

Puhdistaa hellävaraisesti ja poistaa meikin ja päivän aikana kerääntyneet epäpuhtaudet. Jättää ihon täysin puhtaaksi ja takaa jatkuvan kosteutuksen.

Herkän ihon kasvovesi 200 ml / 500 ml

Käytetään herkän ihon puhdistusaineen jälkeen. Auttaa silottamaan ryppyjä, kosteuttaen ja suojaten mm. amameliksen, centellan, rosmariinin ja hevoskastanjan uutteiden ansiosta.

Herkän ihon seerumi 30 ml

Taistelee näkyvästi sekä läiskittäistä että laajempaa punoitusta vastaan. Edistää solujen puolustusprosessia, uudelleen aktivoimalla vapaat radikaalit. Virkistää kapillaareja C-vitamiinin ansiosta.

Herkän ihon kasvovoide 50 ml / 100 ml

Palauttaa iholle pitkäkestoisen ja jatkuvan raikkauden. Hevoskastanjan uutteet virkistävät ja suojaavat kapillaareja, jotka ovat menettäneet elastisuutensa sillä aikaa kun glykoli- happo rauhoittaa ja suojaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa.

Herkän ihon naamio 100 ml

Pehmeä naamio, rauhoittava tulehduksen vastainen vaikutus, allantoiinin ja verisuonia suojaavan hevoskastanjan uutteen ansiosta.