Vitality's Finland

 

Glykolihappotuotteet

Glykolihappohoito auttaa uudistamaan orvaskettä hoidettaessa ryppyjä ja arpia. Tehokkaat luonnon aineisosat palattavat ihon tasapainon, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.
Glykolihappotuotteet vähentät ikääntymisen merkkejä iholla luonnollisesti ja raikkaasti!

Vaalentava puhdistusgeeli 500 ml

Ihonhoitotuote jossa on luonnollinen Ph-tasapaino ja joka valmistelee ihon muita hoitoja varten. Tuote sisältää hellävaraisia ja ihoystävällisiä pinta-aktiivisia ainesosia.

Tasapainottava hoitoneste 500 ml

Kuorintakäsittelyn jälkeen palauttaa ja tasapainottaa Ph-arvoa iholla. Aloe vera -uute ja bisabolol häivyttävät kuorivien happojen mahdollisesti aiheuttamaa punoitusta. Riisöljyllä, valkohilppasiemenöljyllä ja trehalosella on ihoa rauhoittava ja kosteuttava ominaisuus. Ruusunmarjauute vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

Glycolic hoito 20% 2,5 ml

Glycolic hoito 40% 2,5 ml

Syväkuorintaa edeltävä esikäsittely. Auttaa uudistamaan orvaskettä hoidettaessa ryppyjä, merkkejä ja arpia. Käsittely sopii vain terveelle iholle. 20 prosentin käsittely sopii normaalille, herkälle ja epäpuhtaalle iholle. 40 prosentin käsittely sopii vähemmän herkälle, rasvaiselle ja väsyneeltä näyttävälle iholle, jolla näkyy pieniä arpia.

Tasapainottava kosteusvoide 200 ml

Tasapainoittaa ihoa kuorivien happojen toimintaa ja palauttaa sen kosteustasapainon. C-vitamiini yhdessä hyaluronihapon kanssa lisää kollageenin tuotantoa. Sisältää A- ja E-vitamiineja ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Ruusunmarjauute vähentää ikääntymisen merkkejä iholla.

Vaalentava naamio 200 ml

Tasapainottaa kuorintahappojen vaikutuksia. Uudistaa ihoa ja palauttaa muutamassa minuutissa ihon kosteuden, värin ja luminositeetin. Käsittelyn jälkeen iho on vastaanottavainen hyaluroni- ja pyroglutamiinihapolle, jotka yhdessä kasvisöljyjen ja A-, E- ja C-vitamiinien kanssa tekevät ihosta kirkkaamman, tasaisemman ja hehkeämmän.