Vitality's Finland

 

Kosteuttavat tuotteet

Kosteuttavan linjan hoitotuotteet elvyttävät kuivan ihon jättäen sen sametinpehmeäksi ja virkistyneeksi. Hoito syväkosteuttaa orvaskettä, palautten ja ylläpitäen sen luonnollisen kosteuden.
Hoitotuotteet luovat iholle tervettä hehkeyttä ja saavat ihon tuntumaan raikkaalta.

Kosteuttava seerumi 30 ml

Innovatiivinen koostumus, joka syväkosteuttaa orvaskettä. Hyaluronihappo torjuu ympäristön – tuulen, auringon ja kuivan ilman haitallisia vaikutuksia, ylläpitää ihon luonnollisen kosteuden ja tekee ihosta sametinpehmeän.

Kosteuttava kasvovoide 50 ml / 100 ml

Säilyttää ja palauttaa ihon tasapainon pitäen sen hehkeänä, kosteana ja elinvoimaisena. Aquaporiinit ja hyaluronihappo antavat iholle tervettä hehkeyttä ja pehmeyttä.

Kosteuttava kasvonaamio 6+6

Sisältää hyaluronihappoa ja aquaporiineja. Tehokkaasti kosteuttaviin ainesosiin perustuvan koostumuksensa ansiosta Hydrating Mask palauttaa kasvojen raikkauden ja pehmeyden ja elvyttää kuivuneen ihon. Hellävaraisen pehmeä voide saa ihon heti tuntumaan raikkaalta ja terveeltä.

Kosteuttava vartalovoide 200 ml

Palauttaa ihon kosteustasapainon, säilyttäen sen luontaisen kirkkauden ja nuorekkuuden. Aquaporiinit ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään pehmeyden ja heleyden.