Vitality's Finland

 

For man

for man

Mies, pysähdy hetkeksi ja tarkastele itseäsi peilistä. Tunnista itsesi ja tunne kuinka mahtavaa on olla mies.

FOR MAN Pitää huolta sinusta.

Mieti menneisyyttäsi.
Vartalosi kuvastaa kaikkea sitä, mitä olet ollut ja mitä haluat olla. Päätöksesi ohjaavat tulevaisuuttasi. Ota hetki omaa aikaa pitääksesi huolta itsestäsi.

FOR MAN hiuksille, parralle ja vartalolle.

Nyt on miesten vuoro.

Avaa ovesi uusille liiketoiminnan mahdollisuuksille. 73 % miehistä* käyttävät erityisiä parranajotuotteita. Ammattilaisten apu oikeanlaisten tuotteiden löytymiseksi on nyt olennaista myös miehille. Miehet käyttävät vähemmän aikaa hauskanpitoon ja enemmän aikaa omaan ulkonäköönsä. Kolme FOR MAN – tuoteperhettä täyttävät nämä vaatimukset. *Lähde: Il Sole 24 ore

Tuotteet:

VAHVISTAVA SHAMPOO 240 ML

Vahvistaa hiuksia ja energisoi hiuspohjaa. Sisältää Tauriinia, kehossamme luontaisesti esiintyvää aminohappoa, joka stimuloi hiusjuurta ja auttaa pidentämään hiuksen ikää tehden sen vahvemmaksi ja siten estäen sen ennenaikaista tippumista.


Käyttö: Levitetään kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero, emulgoi ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa.

 

SILVER SHAMPOO

Korostaa miesten charmanttia harmautta poistaen hiusten keltaisuutta. Antaa hiuksille uudenlaista vahvuutta sen sisältämän Kvinoan kosteuttavien, rauhoittavien ja ravitsevien ainesosien, sekä inkiväärin virkistävän vaikutuksen avulla. Soijaproteiinit auttavat parantamaan hiusten kiiltoa ja elinvoimaisuutta.

 

HAIR & BODY

Kiireisen miehen unelma: sama tuote sopii koko vartalolle päästä varpaisiin! Kätevä ja tehokas All-in-one tuote, joka pesee sekä vartalon että hiukset hellävaraisesti. Kosteuttaa ja jättää ihon ja hiukset miellyttävän tuoksuisiksi. Saa ihon silkin pehmeäksi.


Käyttö: Käytetään kostealle iholle ja hiuksiin, hierotaan kevyesti. Huuhdellaan huolellisesti.

 

 

VAHVISTAVA HIUSVESI 100 ML

Stimuloi hiusten kasvua ja energisoi hiuspohjaa jättäen sen vahvemmaksi. Täydellinen vahvistava hoito tuotteen sisältämän Tauriinin ansiosta, erityisesti säännöllisesti yhdessä vahvistavan shampoon kanssa käytettynä.


Käyttö: Levitetään hiuspohjaan kauttaaltaan, ja hierotaan. Ei huuhdella.

 

GROOMING CREAM MUOTOILUVOIDE 75 ML

Kosteuttaa hiuksia antaen niille samanaikaisesti kiiltoa ja kestävää pitoa. Pitää kosteuden hiuksissa ja sillä on korvaamaton antioksidanttinen vaikutus. Taltuttaa itsepäiset kiharat ja on ideaalinen tuote hienostuneiden lookien luomiseen. Erittäin kiiltävä lopputulos.


Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta käsiin ja vie kuiviin hiuksiin. Muotoile halutulla tavalla.

 

WORKING PASTE MUOTOILUVAHA 75 ML

Antaa hiuksille tekstuuria kiitos Karnauba palmun. Kevyt pito mahdollistaa hiusten erottelun ja muotoilun uudelleen useaan kertaan. Sopii kaikille hiustyypeille. Ideaalinen tuote luoviin kampauksiin. Mattaefekti.


Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta ja vie kuiviin hiuksiin. Muotoile halutulla tavalla.

 

ULTIMATE HOLDING FIBER

Vahvistaa ja antaa volyymia kaikille hiustyypeille. Voit muokata kampausta helposti aina uudelleen milloin haluat. Ihanteellinen lyhyisiin ja keskipitkiin hiuksiin. Keskikova ja vahva pito, mattapintainen viimeistely.


Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta ja vie kuiviin hiuksiin.

 

SHAPING CLAY

Viimeistelee kaikki tyylit sallien luovuuden ilman rajoja. Tuotteen mahtava tekstuuri tekee siitä ihanteellisen sekä yksinkertaisimpien, että vaativampienkin tyylien luomiseen. Vahva, joustava pito.


Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta ja vie kuiviin hiuksiin.

 

 

BEARD OIL KUIVAÖLJY PARRALLE 30 ML

Pehmentää partakarvaa jättäen sen kiiltäväksi ja kosteutetuksi rasvoittamatta sitä. Sisältää erityisen sekoituksen kasviöljyjä, kuten manteli- ja aprikoosiöljyä. Toinen on antaa erityistä kosteutta ja rauhoittaa ihoa, kun taas toinen ravitsee A ja C vitamiinien sekä rasvahappojen ansiosta.

Käyttö: Parran pesun ja huolellisen kuivauksen jälkeen levitetään 4-5 tippaa öljyä käsiin, ja viedään partaan kauttaaltaan.