Vitality's Finland

 

SOLE - aurinkotuotteet

Aurinko, meri ja uima-altaat voivat kuivattaa hiuksia. Hiuspohjaa ja hiuksia täytyy suojata, kosteuttaa ja ravita.

TEHOAINEET:

VÄLIMEREN HUNAJA: pehmentää ja lisää kiiltoa. Tekee hiuksista hetkessä pehmeät ja kiiltävät. Jättää hiukset helposti kammattaviksi eikä raskauta niitä. Hiukset ovat kiiltävämmät, kosteutetummat, ja helpommat kammata antistaattisen koostumuksensa ansiosta.

Tuotteet:

SUOJAAVA ÖLJY 125 ml

Suojaa hiuksia auringolta ja säilyttää niiden värin. Estää nestehukkaa ja on vedenkestävä. Ihanteellinen myös iholle auringonoton jälkeen sen kosteuttamiseksi. Palauttaa ihon oman elastisuuden.

RIISIÖLJY: Antioksidanttinen sisältäen runsaasti Gamma oryzanolia ja E-vitamiinia.
AVOKADOÖLJY: kosteuttava ja ravitseva.
JOJOBAÖLJY: Estää ikääntymistä.

 

DOPO SOLE-NAAMIO 200 ml

Intensiivinen syväkosteuttava ja ravitseva hoito. Jättää hiukset kirkkaiksi ja kiiltäviksi jälleen. Hiukset ovat kosteutetummat ja kiiltävämmät ja helposti kammattavat kiitos antistaattisen koostumuksen.

ORGAANINEN ARGAN ÖLJY: Sisältää omega-6:tta joka suojaa ja korjaa ihoa ja hiuksia, sekä superantioksidantti E-vitamiinia. MANTELIÖLJY: kosteuttaa hellävaraisesti. 
SHEA BUTTER: sen A, B, E ja F-vitamiinit kosteuttavat ja pehmentävät. 
VÄLIMEREN HUNAJA: Pehmentää ja lisää kiiltoa. Helpottaa kammattavuutta.

 

DOPO-SOLE SHAMPOO 250 ml

Pesee hellävaraisesti ja poistaen suolan, kloorin ja hiekan. Ideaalinen rantapäivän tai uima-alataalla olon jälkeen. Voidaan käyttää myös kylpyvaahtona.

VÄLIMEREN HUNAJA: Pehmentää ja lisää kiiltoa.

 

UUDISTAVA JÄTETTÄVÄ HOITOAINE 150 ml

Nopea ja helppo käyttää, jätetään hiukseen.

VÄLIMEREN HUNAJA: Pehmentää ja lisää kiiltoa.
ORGAANINEN ARGAN ÖLJY: Sisältää omega-6:tta joka suojaa ja korjaa ihoa ja hiuksia, sekä superantioksidantti E-vitamiinia. Pehmentää vahingoittunutta hiuksen pintaa ja poistaa sähköisyyttä.