Vitality's Finland

 

TONE kevytväri

Vitality’s Tone on ammoniakiton, hellävarainen hiusten kevytväri, jonka avulla saat nyt entistäkin säihkyvämmän ja yksilöllisen värin ilman tyvikasvurajaa, sekä silkin pehmeät hiukset. Hiusten herkulliset sävyt hehkuvat nyt 3D:nä, täyteläisinä ja kiiltävinä. Sävy, kirkkaus ja värikylläisyys ovat kolmiulotteisen värin kolme määrittävää tekijää; uuden Switch on - teknologian avulla jokainen sävy on tieteellisesti jaoteltu sen kaikkiin eri värivivahteisiin. Tasapainottamalla värillisten pigmenttien prosenttiosuuksia saavutetaan täydelliset, puhtaat sävyt, ja saavutetaan jopa 44% enemmän värikylläisyyttä. Värit ovat kirkkaammat, täyteläisemmät ja täydellisen tasapainoiset. Uusi Tone pitää sisällään kahta eri toiminnallista värikäsittelyä: Shine ja Intense.

TONE Intense

Tone Intense on crememäinen väri, jonka täyteläiset sävyt soveltuvat erinomaisesti hellävaraiseen värjäämiseen ja harmaiden peittoon, vaalentamatta hiuksen omaa väriä. Ihanteellinen asiakkaan ensivärikäsittely, jolla saavutetaan jopa 70% harmaiden peitto. Intense antaa kirkkautta luonnollisiin hiuksiin ja elvyttää kosmeettisen värin ilman tyvikasvurajaa, sillä väri hälvenee hiuksista vähitellen. Lopputuloksena tasainen, luonnollinen väri ja upea kiilto.

TONE Shine

PH arvoltaan hapan geeliväri, jolla luodaan säihkyvää sävyä ja kirkkautta. Se on ihanteellinen erityisesti värjätyille ja herkille hiuksille, hiusten sävyttämiseen ja sävyjen taittoon, vaalentamatta hiusten omaa väriä. Shinellä voidaan luoda sekä luonnollinen lopputulos, että ääretön määrä pastellisävyjä. Hiuksista tulee sileät ja luonnollisen kirkkaat.

TONE Aktivointiemulsio

Värisarjalla on omat aktivointiemulsionsa, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi Tone Shine ja Intense värien kanssa. Niiden oikeanlainen käyttö takaa optimaalisen värituloksen: Tone Emulsio 1,9% (6 VOL) värien taittoon ja korostukseen, 4% (13 VOL) voimakkaisiin ja kestäviin tuloksiin. Aktivaattorit sekoitettuna Tone Shine ja Intense väreihin synnyttävät miellyttävän ”Blumarine” tuoksun, joka on hajuaistimuksena täydellinen kunnianosoitus merelle ja tuo mieleen trooppisen saaren ihmeet. Tone sävyjä on yhteensä 49, sekoitussuhde 1:2.