Vitality's Finland

 

EFFECTO

effecto etu

Effecto - AMMATTITASON SPRAYLAKKA

Kiinnittää ihanteellisesti kaikenlaiset kampaukset, pitää hiukset kevyesti aloillaan. Erikoiskoostumus kiinnittää jäämiä jättämättä. Varmistaa nopean kuivumisen painamatta hiuksia alas. Voidaan poistaa muutamalla harjanvedolla.

Sisältö: 500 ml

 

Effecto - VOIMAKAS AMMATTITASON SPRAYLAKKA

Antaa kampaukselle rakennetta ja pitoa estäen sen liikkeet, mutta ei tee hiuksia raskaiksi.
Ihanteellinen voimakkaasti ja terävästi muotoilluille kampauksille. Kuivuu nopeasti ja voidaan poistaa muutamalla harjanvedolla.

Sisältö: 500 ml

 

Effecto - EKOLOGINEN PUMPPULAKKA

Progressiivisesti hajautuvan koostumuksen ansiosta lakka kiinnittää kampauksen äärimmäisen luonnollisella tavalla. Uusi menetelmä hajauttaa lakan hiuksiin nopeammin, jolloin se myös kuivuu hyvin nopeasti. Lakka on helppo poistaa hiuksista.

Sisältö: 300 ml

 

Effecto - EKOLOGINEN PUMPPULAKKA, VOIMAKAS

Ihanteellinen lakka, kun halutaan heti vaikuttava, luja kiinnitys. Pitää kampauksen pidempään muodossaan. Uusi menetelmä hajauttaa lakan hiuksiin nopeammin ja jättää hiukset kiiltäviksi ja keveiksi. Voidaan poistaa muutamalla harjanvedolla.

Sisältö: 300 ml

 

Effecto - VOIMAKKAASTI KIINNITTÄVÄ MUOTOVAAHTO

Erityisesti voimakkaasti muotoiltujen kampausten käsittelyyn kehitetty muotovaahto. Pitää kaikkein huolitelluimmatkin kampaukset tehokkaasti aloillaan. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. D-panthenoli takaa erinomaisen kostutuskyvyn ja erinomaisen suojan hiuksille.

Sisältö: 250 ml

 

Effecto - VOIMAKKAASTI KIINNITTÄVÄ KAMPAUSNESTE

Ihanteellinen tuote pitämään paksuihin hiuksiin rakennetun kampauksen koossa pidempään. Kestää erityisen hyvin ilman kosteutta. Tekee hiuksista helposti kammattavat ja erityisen kiiltävät.

Sisältö: 17 ml x 24

 

Effecto - TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVA SHAMPOO

Hiuspohjan ja hiuksien puhdistukseen ja kosteutukseen. Ihanteellinen kuiville hiuksille. Tervehdyttää hiusten rakennetta antaen kirkkautta ja elinvoimaa.

Sisältö: 1500 ml

 

Effecto - RAVITSEVA SHAMPOO VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Kuivien ja hengettömien hiusten puhdistukseen ja ravitsemiseen. Guar-hartsin arvokas vaikutus
palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja pehmeyden.

Sisältö: 1500 ml

 

Effecto - SILKKINEN HOITOAINE

Ihanteellinen hiusten valmisteluun kampaamista varten; antaa hiuksille kiiltoa. Arvokkaat ainesosat palauttavat hiusten kimmoisuuden ja pehmeyden.

Sisältö: 1500 ml

 

Effecto - HOITONAAMIO HIUSTEN SELVITTÄMISEEN

Koostumuksensa ansiosta tekee kaiken tyyppisistä hiuksista helposti kammattavat. Antaa pehmeyttä ja kiiltoa painamatta hiuksia alas.

Sisältö: 500ml/ 1000 ml